PREV
NEXT

The Sweet Hotel

Elen Møbelstudio leverer møbler også til hotell- og restaurantbransjen. Her presenterer vi kjøkkenmøbler designet av FabLab Design for The Sweet Hotel i Oslo. Vi skreddersyr møbler etter mål, farger og stil. Våre løsninger er designet med tanke på funksjonalitet, arbeidsmiljø og ikke minst ergonomi. Vi er konkurransedyktige og står for en solid gjennomføring. Sammen kan vi skape den gode opplevelsen på ditt hotell, som gjør at kundene ønsker å komme tilbake… igjen og igjen!  

ENEA - Resepsjon/BAR løsning for Paradis Interiør

Vi elsker utfordringer her hos ELEN Møbelstudio og det ferskeste beviset finner du på på bildene! For å komme på innsiden av øyen må man løfte opp en del av benkeplaten. På innsiden finner vi fronter med freste grep som går fint sammen med lettheten i hele designet. Skroget og hylene er melaminbelagte og forestiller  eik.

Denne øya kan brukes som resepsjon, men også som barløsning. Flott nordisk design med blanding av Alpine white Corian og beiset og oljet eik som gir spiller godt sammen. Sammen med PARADIS Interiør har vi skapt noe vakkert og enestående.

Ønsker du hjelp med innredningen? Har du spennende prosjekter du ønsker vi skal se på? Ikke nøl med å ta kontakt!

Saga Hotel

Vakkert hotellinnredning ble designet av ROOM2ROOM. Vi hadde den gleden av å bistå ved prosjektet med to flotte kjøkken. Møblene er laget i eikefinér, lakkert i en sort farge valgt fra NCS kode. Benkeplaten i granitt ble levert i en bitt- dette så ut til å bli litt av en utfordring da rommet lå i 7 etasje.. Men dette fikk vi til! :) Innsiden av møblene er laget i eikelaminat.

Clarcson Platou

Flott kontorinnredning designet av ELEN Møbelstudio.

ESO - KANTINE MED STIL

Kantine-løsning ble laget for ESO entreprenør og designet av arkitekter hos  LUND + SLAATTO. Bildene framstiller blomsterkasser, løsning for håndtering av matavfall i kantinen, kafèkjøkken, sittebenker laget i konstruksjon av hel tre og eik, og vegg dekket i hel tre staver av eik.
Utførelsen er ren og stillfull og ble laget på mål av ELEN møbelstudio etter nøyaktige beskrivelser av arkitekter og kunden.
Perforeringen i sittebenkene ble lagget for å slippe ut luft som kommer fra gulvet.
Blomsterkassene er dekket med spesiell vanntett membran på innsiden. Den gir god sikkerhet og beskyttelse mot vannlekkasjer.
Alle innredninger og enkeltstående møbler ble lakkert med en UV lakk som gir beskyttelse mot solstråler.

SuperOffice Kontorlokale

Det har vært en glede å samarbeide med Siv Amundsen hos FabLab design om prosjektet på Wergelandsveien 27, kontoret til SuperOffice. Å være med på å skape en innredning som er bygd på historiske detaljer med moderne letthet som kommer fra fargevalget og teknologiske løsninger gav oss en eventyrlig glede og morsom utfordring. Møblene var skreddersydde og tilpasset ned til minste detalj.

Vi vil takke kunden for tilliten og hyggelig samarbeid.

AMESTO - SIMPLIFYING BUSINESS

Moderne innredning laget i høyglans MDF og Corian kommer frem som veldig moderne og lett å holde ren.
Dette prosjekter viser de mangfoldige mulighetene ELEN Møbelstudio tilbyr. Du kan skape alt det du kommer på. Om det er offentlig innredning eller privat innredning- Vi kan få til det aller meste av innredning!

TOP });