[ Inspirasjon ]

Soverom er et tempel for søvn og hvile!

Av alle rom er det soverommet som burde føles mer behagelig, avslappende og privat enn noe annet rom i boligen. Med ELEN MØBELSTUDIO kan du få deg luksusfølelsen du er på jakt etter. Vi kan hjelpe de for å få orden og kontroll på alt som oppbevares på soverommet ditt, slik at det ikke ligger og flyter og dermed virker forstyrrende på deg og nattesøvnen din. Med utgangspunkt i dine behov, og vår lange erfaring, kommer vi frem til en best mulig løsning og utnyttelse. Vi er opptatt av å lage design som varer. Senger, garderober, hyller, kommoder, nattbord og masse mer. Vi skreddersyr møbler etter mål – plassbygget fra gulv til tak – eller frittstående.

La fantasien spille fritt og finn frem til unike møbler som gir deg den stilen du ønsker å få frem.

[ +]
FULLFØRTE PROSJEKTER
[ +]
ÅR MED ERFARING
[ ]
MØBELSTUDIER
[ Meninger ]

Hva sier de om oss?

Svært fornøyd med garderobeskap og dører til hyller. Veldig god service med alt fra tegninger, målinger og montering. Alt ble helt perfekt. Paulina og Domenique er veldig dyktige og kan anbefale dem på det varmeste.
Kari Tavendale
Google Maps
God kundebehandling og veiledning i butikken. Forslag til kjøkkenløsning kom raskt og var lette og oversiktlige å forstå. Leveransene av innredningen ble gjort på tiden som var oppgitt. Alle håndverkerne kom nøyaktig på avtalt klokkeslett og var svært hyggelige, aktive og gjorde et meget godt og grundig arbeid. Vi er kjempe fornøyde med totaliteten og fått kjøkkenet tilpasset på en meget tilfredsstillende måte. Vil gjerne anbefale Elen Møbelstudio på Nesbru på det varmeste.
Jan Erik Karlsen
Google MAPS
Flott garderobeskap og benk til entré levert akkurat slik vi ønsket. Gode innspill til løsninger så det ble helt tilpasset vårt behov. Profesjonell kundebehandling i alle ledd, leverttil avtalt tid. Vi anbefaler gjerne Elen møbelstudio til andre.
Ingvild Køhn Malmbekk
GOOGLE MAPS