[ Inspirasjon ]

Det handler om å realisere gode ideer!

Valg av ny baderomsinnredning er en viktig avgjørelse når du pusser opp badet. Liker du en klassisk stil eller er mere opptatt av clean look? Uansett hva du er ute etter så kan vi hjelpe deg. ELEN MØBELSTUDIO gir gode råd om hvordan du kan skape den stilen du foretrekker. Tenk også kvalitet kombinert med funksjon. Hvis du vil utnytte plassen best mulig, krever det både organisering og en praktisk innredning. Det betyr mye skap og skuffer, der alle nødvendige ting kan plasseres og ta minst mulig plass. Praktiske oppbevaringløsninger og solide materialer gir et møbel som holder over tid.

ELEN MØBELSTUDIO hjelper deg godt på vei til å skape badet ditt, så det blir akkurat slik du vil.

[ +]
FULLFØRTE PROSJEKTER
[ +]
ÅR MED ERFARING
[ ]
MØBELSTUDIER
[ Meninger ]

Hva sier de om oss?

Svært fornøyd med garderobeskap og dører til hyller. Veldig god service med alt fra tegninger, målinger og montering. Alt ble helt perfekt. Paulina og Domenique er veldig dyktige og kan anbefale dem på det varmeste.
Kari Tavendale
Google Maps
God kundebehandling og veiledning i butikken. Forslag til kjøkkenløsning kom raskt og var lette og oversiktlige å forstå. Leveransene av innredningen ble gjort på tiden som var oppgitt. Alle håndverkerne kom nøyaktig på avtalt klokkeslett og var svært hyggelige, aktive og gjorde et meget godt og grundig arbeid. Vi er kjempe fornøyde med totaliteten og fått kjøkkenet tilpasset på en meget tilfredsstillende måte. Vil gjerne anbefale Elen Møbelstudio på Nesbru på det varmeste.
Jan Erik Karlsen
Google MAPS
Flott garderobeskap og benk til entré levert akkurat slik vi ønsket. Gode innspill til løsninger så det ble helt tilpasset vårt behov. Profesjonell kundebehandling i alle ledd, leverttil avtalt tid. Vi anbefaler gjerne Elen møbelstudio til andre.
Ingvild Køhn Malmbekk
GOOGLE MAPS