[ Inspirasjon ]

Kjøkken på bestilling, kjøkken på mål

Ønsker du å tilføre originalitet til boligen din? Ønsker du å utnytte potensialle rommet du forbereder mat i har? Eller ønsker du kanskje å utnytte plassen du har til rådighet i en vanskelig nisje eller under taket?

Uansett hvor stor plassen du har til rådighet for det kulinariske eventyret er – kan du regne med vår hjelp på turen.

Vi utfører spesielle innredninger for deg laget på mål, som blir tilpasset din bolig og sikrer deg og familien din bekvemmelighet i daglige gjøremål- om det er kjøkken, stue, bad, soverom eller annet tilværelse. Vi prosjekterer elegante møbler som tillater deg på en gunstig måte å gjemme dine hvitevarer, og andre tilbehør som du måte ha behov for under matlaging.

Våre utførelser er også en garanti på at løsningen blir tilpasset dine stilfulle forventninger.

Uansett om du foretrekker nåtidens minimalisme, eller om engelske møbler er veien til lykke, kan du stole på oss. Vi vil både ta vare på estetiske delen av innredningen og funksjonaliteten samt holdbarheten.

Våre kjøkken laget på mål gir deg en følelse av at rommet er optisk større, slik at den ser større ut enn den egentlig er, samt at du vil føle ro i sinnet, da løsningen vil gi deg ryddighet og smart plasserte skap og benk.

Vel valgte møbler laget på mål- om det er til kantinekjøkken eller kontorlokale med skrivebord, bibliotek og mer- vil sette et egenartet preg på stedet og vise høyeste klasse. Du vil føle deg sikker når du tar imot dine kunder eller gjester.

[ +]
FULLFØRTE PROSJEKTER
[ +]
ÅR MED ERFARING
[ ]
MØBELSTUDIER
[ Meninger ]

Hva sier de om oss?

Svært fornøyd med garderobeskap og dører til hyller. Veldig god service med alt fra tegninger, målinger og montering. Alt ble helt perfekt. Paulina og Domenique er veldig dyktige og kan anbefale dem på det varmeste.
Kari Tavendale
Google Maps
God kundebehandling og veiledning i butikken. Forslag til kjøkkenløsning kom raskt og var lette og oversiktlige å forstå. Leveransene av innredningen ble gjort på tiden som var oppgitt. Alle håndverkerne kom nøyaktig på avtalt klokkeslett og var svært hyggelige, aktive og gjorde et meget godt og grundig arbeid. Vi er kjempe fornøyde med totaliteten og fått kjøkkenet tilpasset på en meget tilfredsstillende måte. Vil gjerne anbefale Elen Møbelstudio på Nesbru på det varmeste.
Jan Erik Karlsen
Google MAPS
Flott garderobeskap og benk til entré levert akkurat slik vi ønsket. Gode innspill til løsninger så det ble helt tilpasset vårt behov. Profesjonell kundebehandling i alle ledd, leverttil avtalt tid. Vi anbefaler gjerne Elen møbelstudio til andre.
Ingvild Køhn Malmbekk
GOOGLE MAPS