[ Inspirasjon ]

Garderobe bygget for å utnytte plassen er en perfekt løsning!

Rom med mange kriker og kroker fører til smarte løsninger med tanke på garderobeskap. Her må man ofte utforske ulike løsninger, og gjerne få profesjonell hjelp for å skaffe plass til rotet. ELEN MØBELSTUDIO tilbyr et bredt sortiment av garderobeløsninger. Buksestativer, skuffer for smykker og klokker, uttrekkbare hyller for sko, osv. Uansett hvilken stil du foretrekker å ha på din garderobe når du er i gang med innredning av soverommet, så er det viktig, at de forbinder et pent design med en perfekt funksjonalitet. Vi tilpasser og lager møbler etter dine ønsker og behov.

Våre møbler er for deg som søker møbler med kvalitet og komfort!

[ +]
FULLFØRTE PROSJEKTER
[ +]
ÅR MED ERFARING
[ ]
MØBELSTUDIER
[ Meninger ]

Hva sier de om oss?

Svært fornøyd med garderobeskap og dører til hyller. Veldig god service med alt fra tegninger, målinger og montering. Alt ble helt perfekt. Paulina og Domenique er veldig dyktige og kan anbefale dem på det varmeste.
Kari Tavendale
Google Maps
God kundebehandling og veiledning i butikken. Forslag til kjøkkenløsning kom raskt og var lette og oversiktlige å forstå. Leveransene av innredningen ble gjort på tiden som var oppgitt. Alle håndverkerne kom nøyaktig på avtalt klokkeslett og var svært hyggelige, aktive og gjorde et meget godt og grundig arbeid. Vi er kjempe fornøyde med totaliteten og fått kjøkkenet tilpasset på en meget tilfredsstillende måte. Vil gjerne anbefale Elen Møbelstudio på Nesbru på det varmeste.
Jan Erik Karlsen
Google MAPS
Flott garderobeskap og benk til entré levert akkurat slik vi ønsket. Gode innspill til løsninger så det ble helt tilpasset vårt behov. Profesjonell kundebehandling i alle ledd, leverttil avtalt tid. Vi anbefaler gjerne Elen møbelstudio til andre.
Ingvild Køhn Malmbekk
GOOGLE MAPS