[ Om Oss ]

Elen Møbelstudio

Elen Møbelstudio ble etablert i 1990. Vi har lang erfaring og leverer møbler av høyeste kvalitet. Produksjonen foregår i nærheten av Krakow i Polen.Vi har 100 ansatte, inkludert designere, markedsførere, interiørkonsulenter, møbelsnekkere.

 

Med team Elen vil du få tilfredsstilt dine behov og få drømmer gjort om til virkelighet!

 

Vi bruker kun de ypperste av materialer både fra norske og utenlandske fabrikanter som alle legger vekt på bærekraft.

Vi er spesialister på kjøkken, bokhyller, garderober, baderomsinnredninger og andre spesialtilpassede løsninger. Uvanlige, utfordrende og fantasifulle prosjekter tilhører hverdagen vår.Vi utvikler konsepter og komplette interiørløsninger for hotell, restaurant/bar, butikker og kontorlandskap. Alle bestillinger er. basert på individuelle ideer. Vi samarbeider med mange arkitekter og interiørdesignere og er villige til å etablere nye kontakter. En av de viktigste faktorene er at vi utvikler produkter av høy kvalitet som har lang levetid. Vi er stadig på utkikk etter nye innovative og mer bærekraftige materialer.

[ selskapets strategi ]

Vår filosofi

Vår oppgave er å levere skreddersydde møbler av svært høy kvalitet i henhold til dine forventninger.

Våre oppdrag

Vår visjon er å kontinuerlig utvikle det vi kan tilby deg. Det handler ikke bare om å følge eksisterende trender, men også om å sette de nye trendene ut i livet, ikke sjelden ved hjelp av interiørarkitektene vi samarbeider med.

Vår visjon

Våre verdier er holdbarhet i utførelsen, funksjonalitet samtidig som vi ivaretar design, og profesjonell rådgivning i alle faser av bestillingsprosessen.

Våre verdier
[ +]
FULLFØRTE PROSJEKTER
[ +]
ÅR MED ERFARING
[ ]
MØBELSTUDIER
[ Hvordan fungerer det? ]

Fra idé til ferdigstillelse

Fortell oss hva du forventer

Kontakt oss eller møt oss i et av våre showroms for å diskutere dine forventninger til prosjektet.

Utvelgelse av en egnet produktserie

I løpet av konsultasjonen med våre interiørkonsulenter vil du få et gunstig tilbud på en av våre produktlinjer som er skreddersydd for både dine behov og ditt planlagte budsjett.

Måling, planlegging, aksept

Når vi får til å oppfylle forventningene dine med våre tegninger, og alle målene har blitt bekreftet av deg, går vi videre. I sluttfasen inngår vi en kontrakt med deg for at du kunne føle deg trygg på din bestilling.

Realisering av drømmeprosjektet ditt

Fabrikken begynner å implementere prosjektet ditt og prøver å sikre en optimal leveringsdato for de produserte møblene.

Montering for å fullføre bestillingen

Høyt kvalifiserte møbelsnekkere leverer de produserte møblene og monterer dem hos deg. På møblene som har forlatt fabrikkenfår du garanti. Du kan føle deg trygg.

[ Våre spesialister ]

Møt vårt kvalifiserte team