[ Inspirasjon ]

Eksempler på prosjekter

Nedenfor finner du noen eksempler på prosjekter vi har gjennomført for våre kunder og samarbeidspartnere. Hvis du ønsker mer informasjon om et bestemt møbel, kan du gå til temafanen for kjøkken, garderober, bad, soverom osv.

baner1
Skreddersydde kjøkken
kjokken-5
Elen-5
Elen-6
Elen-7
bokhylle2
bokhylle2-2
bokhylle2-3
gang-2
gang-4
gang
Skreddersydde kjøkken
skap1
skap1-3
vaskerom
vaskerom-5
Skreddersydde kjøkken
Skreddersydde kjøkken
Skreddersydde kjøkken
Skreddersydde kjøkken
Skreddersydde kjøkken
[ +]
FULLFØRTE PROSJEKTER
[ +]
ÅR MED ERFARING
[ ]
MØBELSTUDIER
[ Meninger ]

Hva sier de om oss?

Svært fornøyd med garderobeskap og dører til hyller. Veldig god service med alt fra tegninger, målinger og montering. Alt ble helt perfekt. Paulina og Domenique er veldig dyktige og kan anbefale dem på det varmeste.
Kari Tavendale
Google Maps
God kundebehandling og veiledning i butikken. Forslag til kjøkkenløsning kom raskt og var lette og oversiktlige å forstå. Leveransene av innredningen ble gjort på tiden som var oppgitt. Alle håndverkerne kom nøyaktig på avtalt klokkeslett og var svært hyggelige, aktive og gjorde et meget godt og grundig arbeid. Vi er kjempe fornøyde med totaliteten og fått kjøkkenet tilpasset på en meget tilfredsstillende måte. Vil gjerne anbefale Elen Møbelstudio på Nesbru på det varmeste.
Jan Erik Karlsen
Google MAPS
Flott garderobeskap og benk til entré levert akkurat slik vi ønsket. Gode innspill til løsninger så det ble helt tilpasset vårt behov. Profesjonell kundebehandling i alle ledd, leverttil avtalt tid. Vi anbefaler gjerne Elen møbelstudio til andre.
Ingvild Køhn Malmbekk
GOOGLE MAPS