[ Inspirasjon ]

Bokhyller / tv-møbler

Lykke kan kjøpes for penger, den må bare lages på mål!

En bokhylle trenger ikke bare brukes til oppbevaring av bøker, møbelet er utmerket til å pynte rommet med bilder og interiør. Du kan med fordel kombinere forskjellige hyller for å skape en estetisk helhet og hyggelig atmosfære som både du og gjestene dine vil sette pris på. Er du på jakt etter en fin bokhylle som er skreddersydd til dine ønsker? Med ELEN MØBELSTUDIO kan du være kreativ på din egen elegante måte og sette en spiss på innredningen som vil få deg til å føle at du er i ditt rette element.

Vi brenner for det vi gjør, derfor gjør vi det med fokus på målsøm, kvalitet og sluttresultat.

[ +]
FULLFØRTE PROSJEKTER
[ +]
ÅR MED ERFARING
[ ]
MØBELSTUDIER
[ Meninger ]

Hva sier de om oss?

Svært fornøyd med garderobeskap og dører til hyller. Veldig god service med alt fra tegninger, målinger og montering. Alt ble helt perfekt. Paulina og Domenique er veldig dyktige og kan anbefale dem på det varmeste.
Kari Tavendale
Google Maps
God kundebehandling og veiledning i butikken. Forslag til kjøkkenløsning kom raskt og var lette og oversiktlige å forstå. Leveransene av innredningen ble gjort på tiden som var oppgitt. Alle håndverkerne kom nøyaktig på avtalt klokkeslett og var svært hyggelige, aktive og gjorde et meget godt og grundig arbeid. Vi er kjempe fornøyde med totaliteten og fått kjøkkenet tilpasset på en meget tilfredsstillende måte. Vil gjerne anbefale Elen Møbelstudio på Nesbru på det varmeste.
Jan Erik Karlsen
Google MAPS
Flott garderobeskap og benk til entré levert akkurat slik vi ønsket. Gode innspill til løsninger så det ble helt tilpasset vårt behov. Profesjonell kundebehandling i alle ledd, leverttil avtalt tid. Vi anbefaler gjerne Elen møbelstudio til andre.
Ingvild Køhn Malmbekk
GOOGLE MAPS