Om Oss

Selskapet Elen ble etablert i 1990. Vi spesialiserer oss pa luksuriøse møbler. Siden oppstarten har vi vært fokusert på den høyeste kvaliteten på våre produkter. Vi har over 100 ansatte: både designere, markedsførere, teknologer og snekkere som vil møte 100% av dine behov ved hjelp av de nyeste teknologiene. Vi jobber med en moderne maskinpark og bruker de beste materialer både fra Norske og utenlandske selskaper. Om det er nødvendig bruker vi vannfast MDF – spesielt på kjøkken, bad og vaskerom – noe som ikke er i bruk hos våre konkurrenter.

Sluttproduktet er fullt tilpasset Kundens behov og avtalt med ham fra start (første skisser) til slutt (prosjekt til produksjon). Vi har en rik database med forskjellige mønstre og design hvor alle kan finne noe for seg selv, men vi baserer også på Kundens forslag for å skape noe nytt. Vårt selskap vil gjennomfore ethvert prosjekt som vil gjøre dine drømmer om til virkelighet. Vi har våre egne butikker i Polen og i Norge, men i utgangspunktet jobber vi med implementeringer over hele Europa og utover …

Vi spesialiserer oss på kjøkken, bibliotek, garderober, bad og andre tilpassede løsninger, men vi liker også uvanlige bestillinger som for eksempel komplett innredning for hoteller, barnehager, kontorer, butikker, restauranter, resepsjon, osv. Alle bestillinger er basert på individuelle ideer. Vi samarbeider ofte med andre arkitekter og er villige til å etablere nye kontakter.

TOP