Om Oss

Selskapet Elen ble etablert i 1990. Vi har lang erfaring og leverer møbler av høyeste kvalitet. Produksjon foregår i nærheten av Krakow i Polen. Vi har over 100 ansatte: både designere, markedsførere, teknologer og snekkere som vil møte 100% av dine behov ved hjelp av de nyeste teknologiene. Vi bruker de beste materialene både fra Norske og utenlandske selskaper.

Vi legger stor vekt på kundefokus og ønsker å imøtekomme deres individuelle behov. For å kunne oppfylle krav og forventninger til hver enkelt kunde, har vi fire produksjonslinjer- Classic, Prestige, Exclusive, Luxury. Takket være dette kan vi tilby alt fra enkle standardløsninger til helt håndlagde luksuriøse møbler. Alle kan finne noe for seg selv i tilbudet vårt. Vi har våre egne showroom i Norge og i Polen, men i utgangspunktet leverer vi våre møbler over hele Europa.

Vi spesialiserer oss på kjøkken, bibliotek, garderober, bad og andre spesialtilpassede løsninger. Vi liker også uvanlige prosjekter som for eksempel komplett innredning for hoteller, barnehager, kontorer, butikker, restauranter, resepsjon, osv. Alle bestillinger er basert på individuelle ideer. Vi samarbeider med mange arkitekter og interiørdesigner og er villige til å etablere nye kontakter.

TOP