2018

ELEN MØBELSTUDIO takker for vellykket deltakelse på boligmesser i Hellerudsletta 16.03.-28.03, Fornebu 14.09-16.09 og Drammen 26.10-28.10. Det har vært en fantastisk opplevelse å få være med på disse arrangementer. 2018 har vært et lærerikt år med mange nye spennende prosjekter. Vi vil si tusen takk til alle som var innom standen vår, for alle fine ord og tilbakemeldinger. Vi er helt overveldet, rørt, stolt og ydmyk.

Vi vil takke alle våre kunder for så mange hyggelige år, og satser på mange år til! Det er gøy å jobbe når vi leverer flotte møbler til så mange fornøyde kunder. Vi håper også at flere nye kunder vil komme og oppdage våre butikker.

Nå gleder vi oss til å ta fatt på alle spennende prosjekter som er på gang i tiden fremover.

Håper vi sees på boligmesser igjen til neste år!

2017

2017 har vært et fantastisk spennende og utviklende år for Elen Møbelstudio. I år deltok vi på fire boligmesser: 3-5 mars i Sandefjord, 17-19 mars i Exporama på Hellerudsletta, 15-17 september på Telenor Arena i Oslo og 27-29 oktober i Drammen.

Våre erfarne interiørkonsulenter stod klare for å ta imot alle som trengte veiledning ved oppussing av kjøkken, bad, stue, soverom, kontor eller offentlig innredning. Samtidig møtte vi mange kunder som har handlet hos oss før og som med sitt smil og tilfredshet var den beste reklame for oss. Det var trivelig!

Vi er stolte over å være nominert til messens beste stand på Telenor Arena og meget glad for å oppnå enda større suksess ved å vinne prisen for messens beste stand i Drammen. Vi setter ekstremt stor pris på hver og en av stemmene. En stor takk til alle. Det gir oss motivasjon til å jobbe hardere!

TOP });